Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Sony a patentat un controller PlayStation cu touchscreen

/
/
/
img

Următoarea generație de controllere pentru PlayStation va avea o componentă cu touchscreen, pentru care Sony a înregistrat invenția.

Un document a fost recent publicat în care Sony a patentat un nou model de controllere pentru următorul PlayStation care va include touchscreen. Brevetul a fost înregistrat în luna septembrie a anului trecut, însă a fost publicat abia la sfârșitul lunii octombrie. Documentul conține descrieri detaliate ale controllerului, care va avea un touchscreen în mijlocul acestuia, și va înlocui touch pad-ul cu care ne-am obișnuit de la Dualshock 4. 

 

Sony lucrează în prezent la următoarea generație de console, însă nu a anunțat cum se va numi, dar putem să ne așteptăm la un simplu PlayStation 5.

Documentul nu a dezvăluit ce fel de informații vor fi afișate pe ecranul controllerului, dar putem să presupunem că jucătorii vor avea acces la feature-uri în joc precum meniu, setări, mesaje sau notificări. Sony nu a făcut niciun comentariu cu privire la acest brevet, așa că nu se știe dacă modelul va apărea prea curând.

Totuși, nu este prima încercare a companiei de a introduce noi invenții. Un alt document a fost dezvăluit la începutul acestui an prin care aflam că Sony vrea să introducă backward compatibility, un feature pe care Xbox îl are deja.

Sursa

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar