GamingTech&IT

Sony a patentat un controller PlayStation cu touchscreen

Următoarea generație de controllere pentru PlayStation va avea o componentă cu touchscreen, pentru care Sony a înregistrat invenția.

Un document a fost recent publicat în care Sony a patentat un nou model de controllere pentru următorul PlayStation care va include touchscreen. Brevetul a fost înregistrat în luna septembrie a anului trecut, însă a fost publicat abia la sfârșitul lunii octombrie. Documentul conține descrieri detaliate ale controllerului, care va avea un touchscreen în mijlocul acestuia, și va înlocui touch pad-ul cu care ne-am obișnuit de la Dualshock 4. 

 

Sony lucrează în prezent la următoarea generație de console, însă nu a anunțat cum se va numi, dar putem să ne așteptăm la un simplu PlayStation 5.

Documentul nu a dezvăluit ce fel de informații vor fi afișate pe ecranul controllerului, dar putem să presupunem că jucătorii vor avea acces la feature-uri în joc precum meniu, setări, mesaje sau notificări. Sony nu a făcut niciun comentariu cu privire la acest brevet, așa că nu se știe dacă modelul va apărea prea curând.

Totuși, nu este prima încercare a companiei de a introduce noi invenții. Un alt document a fost dezvăluit la începutul acestui an prin care aflam că Sony vrea să introducă backward compatibility, un feature pe care Xbox îl are deja.

Sursa

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button