TECH

Sonos Roam SL este boxa portabilă și puternică pe care o poți lua cu tine oriunde

Astăzi se lansează Sonos Roam SL, o boxă portabilă versatilă care oferă un sunet bun și o autonomie impresionantă. Este parte din familia boxelor Sonos Roam, doar că vine într-o construcție de mici dimensiuni și fără microfon, păstrând însă aceeași calitate a sunetului pe care o regăsim la frații mai mari. Este ușor de configurat și se integrează repejor în ecosistemul Sonos.

Sonos Roam SL poate fi conectată prin Wi-Fi la celelalte dispozitive Sonos din casă, iar sistemul ineligent poate comuta automat pe modul Bluetooth atunci când ești plecat. Boxa poate fi conectată și cu o a doua Roam SL sau alte modele din serie pentru a sincroniza redarea conținutului audio în cazul în care vrei să încropești un sistem surround la care să-ți asculți albumele preferate.

Sonos Roam SL are o autonomie mare și un design rezistent

Pe partea de autonomie, Sonos Roam SL funcționează cu până la 10 ore de redare continuă cu o singură încarcare și până la 10 zile de autonomie a bateriei în sleep mode. Există și o setare Battery Saver, care conservă energia și oprește complet boxa atunci când nu este folosită.

Roam SL are certificare IP67 la praf și umiditate, iar controalele tactile te ajută să eviți apăsarea accidentală a butoanelor atunci când ești în deplasare sau ții boxa în vreun buzunar. Design-ul boxei se concentrează pe o formă triunghiulară care o face să fie ergonomică și ușor de manevrat; o poți plasa fie pe verticală, fie pe orizontală, pentru a se potrivi cu mediul în care își face de lucru sau cu suprafața pe care se odihnește. Sonos Roam SL va fi disponibilă începând cu 15 martie, la un preț aproximativ de 889 lei.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button