HiFi-TVRSS PaginaDeMedia

Sonos Roam este o boxă inteligentă pe care o poți lua cu tine oriunde

Sonos a lansat o nouă boxă inteligentă, doar că de această dată avem un model ultraportabil. Este vorba despre Sonos Roam, un model care țintește să ofere o performanță mai mare decât te-ai aștepta de la un astfel de produs. Indiferent că o folosești acasă, conectat la rețeaua Wi-Fi, fie că o iei după tine în aventuri și folosești conexiunea Bluetooth, noua boxă îți va fi partenerul perfect pentru a asculta muzica preferată.

Am construit Sonos Roam pentru a le oferi clienților un mod de a lua cu ei experiența Sonos oriunde ar merge. Nu este doar cea mai inteligentă și versatilă boxă a noastră, ci și cea mai accesibilă. Roam le oferă milioanelor de clienți noi poisibilitatea de a începe să utilizeze Sonos.
Patrick Spence, CEO Sonos

Fă cunoștință cu Sonos Roam!

Fiind un produs Sonos, noua boxă Roam va putea să se conecteze cu toate celelalte dispozitive ale producătorului. În acest fel, dacă vii de afară cu muzica cântând, o simplă apăsare lungă de buton va conecta Sonos Roam la sistemul audio din locuința ta și vei continua să-ți asculți albumele preferate fără să trebuiască să faci switch-ul între surse.

Sonos Roam se poate conecta atât la Wi-Fi cât și la Bluetooth și este compatibilă cu tot ecosistemul producătorului. Calitatea sunetului este asigurată de expertiza unora dintre cei mai mari experți din industria muzicii și a filmului, astfel noua boxă va reda sunetul fix așa cum și l-a imaginat autorul. Acustica produsului este și ea concepută atent, oferind un sunet bogat și clar.

Disponibilă în nuanțele Shadow Black și Lunar White, forma triunghiulară tactilă și profilul delicat ale boxei Sonos Roam o fac să fie ușor de transportat și să se potrivească perfect în interiorul oricărei locuințe. În plus, aceasta este rezistentă la praf și umiditate având standardul IP67, capace de silicon și butoane fizice care protejează împotriva umezelii și a loviturilor. Și poți fi sigur că Sonos Roam îți va fi partener de drum lung, întrucât o singură încărcare a bateriei îți asigură până la 10 ore de redare. Iar încărcarea se face fie prin USB Type-C, fie prin intermediul unui încărcător wireless Qi.

Sonos Roam va fi disponibilă începând cu data de 20 Aprilie 2021 la prețul de 899 de lei prin intermediul site-ului oficial și partenerii autorizați.

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, dar drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button