TECH

SONICable – reîncărcați telefonul de două ori mai repede

Lansat pe platforma Indiegogo, SONIcable revolutioneaza reîncarcarea telefoanelor noastre, prin injumatatirea timpului necesar pentru asta!

Nu este nevoie de vreo baterie specifică sau un accesoriu voluminos pentru a accelera timpul de încărcare, ci doar de SONICable, un simplu cablu USB foarte rapid.

Cablul încorporează o cutie mică în mijloc care îi permite să fie mult mai rapid decât concurenții săi. Cum? Pur și simplu dezactivand sincronizarea cu computerul în timp ce cablul este conectat. O funcție care economisește timp prețios. Cablul USB este reversibil și poate fi introdus în orice direcție, iar conectorii din aluminiu asigura o mai bună conductivitate.

Compatibil Android și iPhone, SONICable costa 22 de euro si este disponibil in 6 culori.

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

2 comentarii

  1. Mai rapid de 2 ori fata de incarcarea bateriei printr-un cablu la PC sau mai rapid decat printr-un adaptor USB la priza?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button