Tech&ITFilmeMORE

Sonic The Hedgehog primeste un facelift in noul trailer

Un nou trailer pentru Sonic The Hedgehog a fost lansat astazi, iar in acest video avem parte de un redesign al personajului iconic. Noul trailer confirma zvonurile care spuneau ca ariciul hiperactiv va fi remodelat si in timp ce nu este perfect, este o imbunatatire majora fata de imaginile care ne-au oripilat in primul trailer al filmului.

Faptul ca designul lui Sonic pentru film a fost schimbat este o miscare buna. Designul original a fost criticat la scara larga si chiar si creatorul lui Sonic, Yuji Naka, a intrebat ironic daca filmul este despre ariciul albastru sau nu. In urma numarului imens de critici primite, regizorul filmului, Jeff Fowler a confirmat ca designul va fi refactu. La scurt timp dupa anuntul acesta, s-a confirmat si o intarziere a filmului.

Sonic The Hedgehog va fi disponbil in cinematografele din intreaga lume pe data de 14 Februarie 2020. Ce mai zi a indragostitilor, nu?!

WCCFTech

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button