TECH

Soneriile inteligente Chui sunt la mare cautare!

Soneriile inteligente Chui sunt la mare cautare! Nu cu mult timp in urma au aparut usile care nu au nevoie de chei pentru a fi deschise. Am fost extrem de surprinsi. Ce ati zice, asadar, daca ati putea sa vedeti persoana care este la usa voastra? Sau chiar sa vorbiti cu ea fara ca usa sa fie deschisa? Acum, totul poate fi posibil!

Soneria magica arata si functioneaza ca una obisnuita. Este un dispozitiv pe care oamenii apasa exact asa cum se procedeaza si cu soneriile traditionale. Acesta este singurul punct in care caracteristicile celor doua sonerii sunt similare.

Soneria moderna are posibilitatea de a se conecta la Wi-fi. De aici, reies toate celelalte abilitati de care puteti beneficia si datorita carora, va veti simti mai in siguranta. Cu ajutorul unui smartphone, puteti vedea cine se afla la usa voastra, dar mai ales, puteti avea o conversatie cu persoana respectiva, indiferent de locul in care va aflati. Suna prea de neimaginat? Ei bine, o asemenea sonerie poate fi cumparata cu aproximativ 200 de dolari.

Camera, care este plasata in afara, poate fi orientata in functie de preferintele propretarului datorita unghiului de reglare. De asemenea, in cazul in care va este furata soneria, compania se angajeaza sa o inlocuiasca, pe gratis.

Soneria inteligenta are o baterie cu o durabilitate de cateva luni. O alternativa ar putea fi si conectarea la cabluri, dar totul este la alegerea proprietarilor. Totodata, unele  sonerii sunt dotate si cu un senzor de miscare, astfel incat sa poti afla daca cineva este in fata usii, fara ca acea persoana sa apese butonul.

chui 2

Exista un model de sonerie, Chui, care poate recunoaste persoana aflata in spatele usii, in cazul in care aceasta frecventeaza locuinta respectiva. De asemenea, poate inregistra mesaje vocale pentru ca cei de afara sa auda ce doriti sa le comunicati. Acest model are si o optiune de „nu deranjati”, iar soneria nu te mai anunta daca a fost cineva la usa.

Acest produs este relativ nou in industria tehnologica, de aceea nu exista, deocamdata, foarte multe modele pentru a alege. Cu toate acestea, companiile se dezvolta din ce in ce mai mult intr-un timp scurt pentru a atrage cat mai multi potentiali clienti. Soneriile sunt disponibile si pot fi achizitionate de pe internet. Livrarea poate dura si cateva saptamani din cauza cererilor ridicate.

Aceste sonerii inteligente se folosesc cat de poate de usor iar pentru copii poate fi un plus de siguranta atunci cand sunt singuri acasa.

 

Articole asemanatoare

Back to top button