GamingPC&Consoles

Sombra primeste un cinematic nou la Blizzcon 2016

Inca din prima zi de Blizzcon 2016 au inceput sa curga vestile bune pentru jucatorii de Overwatch. Sombra a primit intr-un final o lansare oficiala, mai mult, in stilul caracteristic, Blizzard au lansat personajul alaturi si de un nou scurt metraj animat.

 

Cu toate ca fanii nestatornici au cam stricat panurile publisher-ului, acesta tachinand comunitatea cu mici anunturi legate de noul erou, o serie de informatii se pare ca au ajuns la public inainte de marea lansare.

Mai jos exista si lista de abilitati ale noului erou Overwatch, Sombra:

MACHINE PISTOL

  • Pistolul mitraliera automat a lui Sombra trage cu cu sulite cu o raza scurta de actiune.

HACK

  • Sombra poate sa isi hackuiasca temporar inamicii, oprind astfel castarea de abilitati sau poate hackui kit-uri de first aid pentru a le face inutile cand sunt folosite de inamici.

THERMOPTIC CAMO

  • Sombra devine invizibila pentru o scurta perioada de timp, moment in care viteza este ridicata considerabil. Orice actiune ofensiva te scoate din camuflaj.

TRANSLOCATOR

  • Sombra arunca un beacon pe care il poate folosii la orice moment pentru a se reîntoarce la acea pozitie, atata timp cat beacon este functional.

EMP

  • Sombra descarca energie electromagnetica pe o raza destul de larga, distrugand barierele inamicilor, scuturile si ofera si un hack gratuit celor aflati in raza.

Ce interesati de mai multe informatii despre Sombra le pot gasi aici.

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button