GAMING

Soma se apropie de lansare

Creatorii lui Amnesia: The Dark Descent se pregătesc să lanseze un nou joc luna aceasta, numit Soma. Titlul este menit să fie un fel de succesor pentru jocul anterior, dar mutând elementele horror dintr-un conac abandonat, în ceva mult mai bizar.

Soma va fi disponibil începând cu 22 septembrie, înainte de lansarea sa, producătorul Frictional Games, publicând un nou trailer, menit să prezinte locațiile prin care veți avea ocazia să vă speriați pe parcursul noului joc.

In cadrul lui Soma veți explora nivele exterioare ce amintesc de Bioshock, sub forma unui oraș scufundat, aparent neintenționat de această dată, și interioare care sunt mult mai moderne și par mai sanitare decât Rapture.

Nu ar trebui să vă așteptați la detalii prea multe despre poveste, sau ce se întâmplă în joc, deoarece astfel de dezvăluiri ar fi contra-productive pentru un joc de groază, al cărui obiectiv este să erodeze încetul cu încetul sănătatea mentală a jucătorului.

Frictional Games a încercat să facă din Soma un joc ce nu se bazează pe sperieturi ieftine, unul ce elevează genul dincolo de ceea ce ne-am obisnuit pana acum, fiind axat pe subtilitate, atmosferă și groază psihologică. Distracția este garantată.

Soma va fi disponibil pentru PC, prin Steam și Gog, dar va avea parte de o versiune pentru Playstation 4.

Tags

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Related Articles

Back to top button
Close
Close