Gaming

SOMA capătă o serie de scurt-metraje

SOMA, cel mai nou joc de groază al studioului Frictional Games, a fost lansat la finalul lunii trecute, aducând motive noi pentru a dormi cu lumina aprinsă. Dar pe lângă asta, are și o serie scurt metraje ce este acum în curs de publicare pe Youtube.


Filmulețele nu sunt realizate în joc, ci folosind actori în carne și oase, acompaniați de câteva elemente de CGI, într-un stil similar cu trailer-ele care au tot fost prezentate înainte de lansarea lui SOMA. În rolurile principale avem persoane ca Trin Miller, pe care s-ar putea să o cunoașteți mai bine de la casa de producții Zombie Orpheus Studios, responsabilă pentru seria The Gamers.

Numai că spre deosebire de acele trailer-e, la care intenția era cea de a oferi o mostră din lumea jocului, fără a strica savoarea sau misterul produsului final, această serie este menită ca o poveste premergătoare pentru SOMA.

Primul episod nu conține lucruri care ar trebui să vă strice vreo surpriză mare din joc, dar următoarele au șanse să facă asta, așa că ar fi bine să terminați mai întâi SOMA.

Seria episodică este compusă din 5 părți, care vor fi prezentate pe Youtube în fiecare zi, până pe 5 octombrie.

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Back to top button