GAMING

Soma a reusit sa vanda in 10 zile 92.000 de copii

Din ce in ce mai multi dezvoltatori mici de jocuri isi fac aparitia pe piata de gaming si nu pot spune decat ca asta e un lucru foarte bun.

Motivul este foarte simplu. Acestia dezvolta jocuri mult mai bune uneori fata de mai marile companii, cu ditamai bugetele si jocurile AAA.

De asemenea, intotdeauna e bine ca exista o competitie de piata, deoarece asa fortezi si pe adversar sa vina cu un produs mai bun, ca altfel va continua sa ofere acelasi joc diluat si putin schimbat de la an la an. In plus, sunt multe exemple de jocuri care au reusit sa ne dovedeasca ca pot fi de succes si dezvoltate cu bani putini.

Unul dintre aceste jocuri este Soma, care in momentul de fata a reusit sa inregistreze 92.000 de copii vandute in doar 10 zile. S-ar putea ca unora sa li se para putin, dar cei de la Frictional Games au investit din proprii lor bani si acum tot la ei se intorc, ceea ce le permite sa finanteze si alte proiecte pe viitor. Intr-o postare pe blog-ul lor acestia afirma ca nu sunt chiar asa de ahtiati sa primeasca multi bani imediat, ci sa aiba un flux constant care sa le permita sa isi continue activitatea in siguranta.

[frictionalgames]

Related Articles

Back to top button