Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Soluțiile de răcire pentru AMD Ryzen au fost dezvălutie

/
/
/

Procesoarele Ryzen reprezintă o schimbare destul de importantă pentru AMD, revenirea la un consum energetic suficient de mic încât un model de top nu va arde majoritatea plăcilor de bază.

Procesoarele mai eficiente vin și cu soluții de răcire noi, trei la număr, făcute pentru a face față consumului variabil a lungii liste de modele Ryzen.

Acestea sunt HS81(F), HS65(A) și HS55(B). Prima dintre ele este  construite pentru procesoarele cu un TDP de 95W: R7 1800X, R7 1700X și R5 1600X. Soluția aceasta de răcire ar fi capabilă să mențină o temperatură maximă de 60 de grade, așa că până la maximul de 100 probabil va intra în efect Extended Frequency Range, care ar permite overclock automat în limita termală. Ca aspect, HS81(F) pare a fi similar cu soluția de răcire Wraith, dezvoltată de către AMD pentru FX 8370, judecând după imaginea de mai jos cu Raja Koduri, șef al grupului Radeon, și a PC-ului echipat cu un procesor Ryzen.

Modelul HS65(A) va fi dedicat procesoarelor cu sufixul Pro, fiind doar două astfel de modele, ambele cu 8 nuclee, tot cu un TDP de 95W.

În cele din urmă, modelul HS55(B) va fi prezent la cea mai mare parte din procesoare, atât modele din seria R7, cât și R5 și R3, care au o limită termală intenționată de 65W.

[Videocardz]

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar