TECH

Solowheel sau… cum s-a reinventat roata!

Solowheel sau… cum s-a reinventat roata! Pentru a evita blocajele de trafic au apărut tot felul de mijloace de transport alternative.

solowheel1

Solowheel este o roată care oferă o autonomie de 15 km și poate ajunge la aproape 18 km/h. Nu trebuie decat sa pui picioarele pe ambele părți ale roții și sa te înclini ușor, înainte sau înapoi, pentru a accelera sau frana.

In cel mult douzeci de minute vei stapani cu siguranta “bestia” electrica. E aproape ca mersul pe bicicleta…Doar ca ceva mai scumpa: 1400 euro. Solowheel cântărește doar 11 kg, asa ca il puteți lua dupa voi oriunde sa o incarcati.

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Back to top button