MORE

Soferii de Tesla ar trebui sa aiba YouTube si Netflix in masini pana la finalul lui August

Este o idee proasta sa te uiti la TV in timp ce conduci, dar odata ce te-ai oprit si ai ceva timp de petrecut in masina, nu ar fi super sa aiba si un rol de entertainment? Exact la acelasi lucru s-au gandit si Elon Musk impreuna cu oamenii de la Tesla.

Serviciile de streaming video de la Netflix si YouTube vor fi lansate pentru masinile Tesla „in curand” din spusele lui Elon Musk. Ambele aplicatii vor functiona, din fericire, doar cand masina este oprita complet, dar Musk a precizat intr-un tweet trimis ceva mai tarziu ca aceasta nu va fi  o regula permanenta. Odata ce tehnologia de self-driving va fi stabila si aprobata, redarea de video-uri in timp ce masina merge va fi permisa.

Faptul ca Netflix si YouTube vor fi suportate pe vehiculele Tesla nu este surprinzator, intrucat Elon Musk a vorbit despre planurile Tesla pentru gaming si entertainment in cadrul E3 din Iunie. Acesta nu a specificat si o data oficiala de lansare, dar a confirmat faptul ca ambele vor fi parte a update-ului V10. Pe langa jocuri precum Cuphead si aplicatiile multimedia specificate mai sus, actualizarea va aduce si imbunatatiri ale sistemelor de Autopilor si Smart Summon.

Musk a mai adaugat si ca lansarea actualizarii V10 ar trebui sa fie disponibila pe plan global pana la finalul lunii August, la aproape un an distanta de ultimul update major lansat in Septembrie 2018. Acesta a mai vorbit si despre faptul ca „unele” dintre functiile de „infotainment” introduse in urmatorul update ar putea fi in stransa legatura cu pachetul de servicii „premium connectivity” oferit de Tesla. Pana in acest moment, optiunea de 100 de dolari pe an include acces la vederea din satelit, streaming de muzica in masina si un browser web. Nu se stie sigur care dintre noile caracteristici vor fi incluse drept parte a pachetului premium, dar o sa aflam odata cu lansarea actualizarii V10.

Mashable

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button