MORE

Snowden recomanda adblock

Daca mai aveati nevoie de un motiv sa incepeti sa folositi o aplicatie de blocare a reclamelor, Edward Snowden vine cu unul.

Omul responsabil pentru validarea deciziilor de viata a fiecarui individ paranoic de pe planeta a mentionat ca ar fi bine ca toata lumea sa foloseasca aplicatii care blocheaza in mod activ reclamele. De ce? Nu doar pentru ca pot fi inervante, dar pentru ca pot fi in mod activ o amenintare.

Conform spuselor sale:

Cat timp providerii de servicii folosesc reclame care au continut activ, care necesita Javascript pentru a putea fi afisate, care au un fel de continut activ precum Flash integrat, orice care poate deveni un vector de atac in browser-ul tau, ar trebui sa le blochezi in mod activ.

Desigur, exista acum ceva vreme un browser care nu necesita folosirea unei aplicatii externe de blocare a reclamelor, pentru ca avea acea functionalitate integrata si neafectata de apucaturile unor companii de a implementa liste albe si a organiza in esenta o mafie in jurul lor, dar de cand Opera a trecut la WebKit, s-a cam dus pe apa sambetei functionalitatea aceasta. Cel putin varianta beta a lui Vivaldi foloseste ceva similar.

[Dailydot]

Tags

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Related Articles

Back to top button
Close
Close