Știri IT

Snoop Snoo – Un nou tracker de analitice poate determina detalii personale despre utilizator

Snoop Snoo este un tracker de analitice ca oricare altul, asta pana cand nu iti dai seama ca acesta foloseste comentariile tale de pe Reddit pentru a determina personalitatea ta in lumea reala. Mai infricosator este ca algoritmul folosit este precis in proportie de 90%, putand sa fie folosit pentru a determina parole, informatii personale, obiceiuri si lista este extrem de lunga.

Snoop Snoo se lauda cu sloganul firmei inca de la prima incarcare a site-ului, utilizatorul fiind intampinat cu un mesaj destul de mare care dicteaza: „Esti ceea ce postezi,” si nu glumesc cand spun asta. 

Cand numele unui utilizator de Reddit este introdus in bara de cautare, site-ul in fundal v-a face un profil in functie de ceea ce a postat userul pe site, urmand sa te anunte daca acesta este casatorit sau nu, daca ai sau nu frati, ce fel de show-uri preferi, ce fel de slujba si lista este destul de lunga.

Sigur, se pot afla si pe alte cai informatii despre un anumit individ, dar, avand in vedere popularitatea Reddit si faptul ca pe site se isca de foarte multe ori fel si fel de drame, este foarte posibil ca site-ul sa fie folosit in scopuri mai putin nobile. Pe de alta parte, poti pur si simplu sa indentifici utilizatorul in cauza si sa ii afli contul de Facebook, unde toata lumea imparte astfel de informatii la liber… fara jena.

[Snoop Snoo]

 

 

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button