GamingPC&ConsolesȘtiri IT

SNK pregătește o nouă consolă Neo Geo Retro

Pentru nostalgicii sălilor de jocuri

SNK se alătură lungii liste de companii ce lansează o consolă retro proprie… încă una. Practic, SNK a lansat deja un Neo Geo Mini, ce include o grămadă de jocuri și are chiar și un ecran. Dar nu era tocmai o consolă de care te puteai bucura cu un controller arcade clasic în mâini, pe un ecran mare. Așa că au dezvăluita cum o consolă nouă care să repare asta.

Noua consolă ia ceva inspirație de la Capcom, în sensul că vine sub forma unui arcade stick, numindu-se Neo Geo Arcade Stick Pro. La fel ca varianta mini, vine la pachet cu 20 de jocuri, lista exactă nefiind deocamdată disponibilă. Dar nu e de parcă vor fi prea multe surprize, având în vedere că este un arcade stick.

Consola are mai multe moduri de funcționare ce îi oferă un grad mare de flexibilitate. Poate fi folosită pe post de consolă de jocuri, la care se pot conecta și controllere Neo Geo Mini separate, pentru multiplayer. Apoi, dacă vreți să jucați ceva ce nu este preinstalat, puteți să conectați consola la PC și va funcționa într-un mod de controller, unul ce arată destul de binișor din poze.

Data de lansare și prețul pentru Neo Geo Arcade Stick Pro nu au fost anunțate.

[The Verge]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button