GamingȘtiri IT

Sniper Ghost Warrior Contracts ocheste data de 22 Noiembrie

Sniper Ghost Warrior Contracts va fi lansat pentru PC, PlayStation 4 si Xbox One pe 22 Noiembrie 2019. Noutatile vin alaturi de un trailer, care ne prezinta o arie pe care n-am mai vazut-o pana acum si pe care o vom putea explora, numita Black Gold. Trailer-ul ne arata o parte din gameplay-ul stealth al jocului si o mana de caracteristici noi adaugate in cea de-a patra intrare in serie.

Sniper Ghost Warrior Contract va avea un sistem numit „Dynamic Reticle” care este conceput astfel incat jucatorii pot prezice mai bine unde va ateriza glontul tras. Am vazut o scurta secventa a acestuia in trailer, cu un efect care indica traseul glontului. De asemenea, vom putea folosi si drone de recunoastere, alaturi de masti de realitate augmentata cu binoclu integrat pentru o analiza mai buna a imprejurimilor.

Numele jocului vine de la sistemul de contracte pe care se bazeaza, unde va trebui sa vorbesti cu diverse NPC-uri din fiecare regiune pentru a primi tintele. Sunt 25 de contracte principale in joc, dar vor mai exista o gramada de obiective secundare pe care vei putea sa le completezi.

Jocul precedent al seriei, Sniper: Ghost Warrior 3, a fost criticat pentru lumea open world goala si faptul ca nu a mai fost un joc de sniping. Unii critici au spus ca jocul se simte mai de graba ca un shooter de duzina si s-a indepartat de la reteta care i-a adus succesul initial, asa ca Contracts vine sa spele pacatele seriei.

Gamespot

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button