PC&Consoles

Sniper: Ghost Warrior 3 amanat pentru o mai buna optimizare

Seria Ghost Warrior a prins destul de bine la public, reusind sa imbine suspans cu o experienta autentica, dovada si faptul ca acest joc a ajuns la cea de-a treia parte.

CI Games, studioul responsabil si pentru Lords of the Fallen, este responsabil pentru acest nou titlu, ei fiind insarcinati cu dezvoltarea shooter-ului tactic. Sniper: Ghost Warrior 3 se pare ca inca mai are ceva suruburi si piulite care trebuiesc stranse, CI Games spunand ca mai doresc sa il tina in cuptor putin la dospit, pentru a se asigura ca atat varianta de PC, cat si cea de Console se ridica la asteptarile gamerilor. Mai pe scurt, doresc sa ofere un joc irepornsabil din punct de vedere tehnic.

Din nefericire, noua data de lansare este 4 aprilie, Marek Tyminski, CEO-ul CI Games adaugand:

Facem un joc ambitios si din pacate vom avea nevoie de cateva luni in plus pentru a ne ridica la asteptarile fanilor. Scopul nostru este sa ne asiguram ca Sniper Ghost Warrior 3 functioneaza bine pe toate platformele, iar in acest moment avem cateva lucruri importante de facut pe partea de optimizare. Acesta este cel mai mare proiect la care am lucrat pana acum si intreaga echipa munceste din greu pentru a crea o experienta mai buna.

Tare sper ca toata lumea va intelege decizia si va astepta inca putin pentru a juca ceva de care ne bucuram foarte mult si care va redefini proprietatea noastra si intregul gen. Acesta este un nou inceput pentru seria Sniper Ghost Warrior.

Daca initial jocul urma sa iasa anul acesta, data de lansare a suferit niste mici modificari, prima data modificata fiind ianuarie 2017, iar acum aprilie 2017. Ramane de vazut daca aceste amanari vor face din Sniper: Ghost Warrior 3 un titlu bun sau nu.

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

3 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button