Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Snapdragon 835 a fost testat în GFXBench

/
/
/

Snapdragon 835, succesorul oficial al acelui 820 care se află cam în fiecare telefon mobil, a fost anunțat acum o lună de către Qualcomm, iar acum avem parte și de primele rezultate ale unor teste efectuate în GFXBench.

Procesorul, care funcționează la o frecvență maximă de 2.2GHz și este compus din 8 nuclee Kryo alături de o componentă grafică Adreno 540. Este construit în uzinele Samsung, pe un proces de producție de 10 nanometri, iar rezultatele acestei combinații se văd.

În cadrul testului GFX 3.0 Manhattan, procesorul a fost capabil să obțină un scor mai mare decât fiecare alt telefon comercial disponibil acum pe piață. A întrecut cu aproape două puncte iPhone 7 Plus și cu o marjă mult mai mare telefoanele bazate pe Snapdragon 820. Povestea se repetă și în GFX 3.1 Manhattan. Testele au fost efectuate în rezoluția de 1080.

Testul cu pricina se concentrează pe performanță grafică, așa că puteți fi siguri că procesoarele acestea vor permite realizarea de telefoane și tablete foarte potente. Combinat cu anunțul că Windows 10 va veni pe procesoarele Snapdragon, ideea de gaming pe mobile ar putea deveni mult mai serioasă în curând.

Vă puteți aștepta să vedeți telefoane care folosesc aceste procesoare pe piață de anul viitor.

[GSM Arena]

 

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

1 Comments

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar