Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Snapdragon 830 ar putea suporta 8GB de RAM

/
/
/

Producatorii de telefoane se pregatesc sa lanseze pe piata noi modele care se folosesc de cel mai recent chipset de la Qualcomm, Snapdragon 820. Unul de la care se asteapta multa performanta si poate mai putina generare de caldura ca predecesorul sau. Si chiar daca nu este inca la indemana publicului, succesorul lui Snapdragon 820 deja da tarcoale prin zvonuri pe internet.

Conform unor informatii neconfirmate, Snapdragon 830 are numele de cod MSM8998 si vine cu o caracteristica definitorie foarte interesanta, va suporta pana la 8GB de memorie RAM.

Probabil va intrebati, de ce ar avea nevoie un telefon de mai mult RAM decat au multe PC-uri folosite acum pana si pentru editare video. Raspunsul este simplu. Aparent, se speculeaza ca generatia urmatoare de telefoane mobile va avea atat de multa putere de procesare si suficienta capacitate de multi-tasking incat toata aceasta memorie aditionala sa fie necesara pentru a putea fi exploatate la maxim. Se vor putea face mai multe lucruri cu telefoanele care urmeaza sa apara spre finalul anului viitor.

Desigur, momentan totul este la stadiul de zvon, dar daca se va adeveri, atunci va puteti astepta sa aveti in sfarsit puterea de a rula Google Chrome pe un telefon cu mai mult de cinci taburi deschise, fara sa moara totul in flacari.

[GSM Arena]

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar