MORE

Snapdragon 820 va primi un VR SDK

Noul procesor Snapdragon 820 este o adevarata fiara printre semenii sau, avand suficienta putere putere cat sa isi testeze temeinic de acum inainte aptitudinile in domeniul VR.

Qualcomm anunta ca va lansa in aceasta primavara un SDK dedicat dezvoltarii aplicatiilor de realitate virtuala pentru procesorul Snapdragon 820. Acesta va primi o integrare si in Symphony System Manager, ceea ce va permite utilizarea mai eficienta a resurselor acestui chipset, cu un consum de energie ceva mai redus decat daca s-ar incerca realizarea de aplicatii VR in mod normal.

Noul SDK va include suport deplin pentru redarea stereoscopica prin lentile, integrarea de elemente stratificate pentru a genera meniuri in VR,  functii menite sa scada latenta care isi face aparitia intre inregistrarea unei miscari si executarea sa pe ecran, plus multe alte lucruri care vor face dezvoltarea aplicatiilor pentru realitate virtuala mult mai simpla.

Snapdragon 820 este deja folosit pentru VR, fiind procesorul care sta la baza unui numar mare de modele de Samsung Galaxy S7, care la precomanda vin cu un headset Gear VR.

[The Register]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button