Gaming

Smite World Championship are premii de 1,3 milioane de dolari

Primul Smite World Championship  are loc în Atlanta la începutul lunii ianuarie. Două echipe s-au calificat din Regionals UE în acest weekend; alte sase li se vor alătura din America de Nord, China, America Latină și Brazilia. Fondul de premiere suportat de comunitate a depasit 1.3 milioane de dolari și este in crestere!

Se arata ca primul turneu internațional major pentru God brawler-ul Hi – Rez, va strange la fel de multi bani pentru fondul de premiere ca si al treilea Dota 2 International, o sumă impresionantă pentru un relativ „tanar” e-sport.

Hi-Rez a dezvaluit distribuția fondului de premiere astăzi, împreună cu unele informații noi cu privire la recompensele pe care fanii le vor primi pentru a contribui la totalul în creștere. Repartizarea este următoarea:
Locul 1: 50%
Locul 2: 20%
Locul 3: 15%
Locul 4 : 10%
Locurile 5-8 : 1.25%

Abordarea lui Hi – Rez a e-sports se afla undeva între „pasiunea” Valve pentru crowdsourcing și „pasiunea” Riot pentru un control centralizat. Dacă sunteți interesati în oricare dintre League of Legends sau DotA 2 este bine sa acordati putina atenție creșterii Smite si sa il luati ca pe un exemplu de abordare de mijloc, care ar putea fi o potentiala lecție pentru scenele „pro” din altă parte.

Fondul de premiere al Campionatului Mondial Smite este sustinut de participarea comunității la un eveniment numit The Odyssey, care este încă în curs de desfășurare. Recompensa finala a suporterilor va fi o temă angelica conceputa de comunitate pentru Thanatos, care se schimbă in timpul meciului.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button