Gaming

Smite World Championship 2016, anuntat!

Hi-Rez si-au incercat mana pana acum cu diverse modele free to play, totusi, ultimul lor 3rd persson MOBA pare sa fie formula castigatoare. Asa se explica noul Smite World Championship 2016, care a fost anuntat in urma cu doar cateva ore, campionat care reuneste cele mai bune echipe Smite din lume sub un singur acoperis, acestea infruntandu-se intr-o arena menita pentru „regi si regine” pentru a parafraza o declaratie a celor de la Hi-Rez facuta in trecut.

Noul Smite World Championship 2016 se va desfasura in perioada 7-10 ianuarie in Atlanta, Statele Unite in cadrul centrului de conventii Cobb Energy Performing Arts, o singura precizare fiind necesara. Bine, mai mult o completare: unul dintre sponsorii acestui turneu este Xbox, mai exact Xbox One, jocul ajungand in urma cu ceva timp pe consola celor de la Microsoft.

Ce inseamna asta pentru jucatori? Ei bine se pare ca este primul turneu de MOBA care se va desfasura pe doua platforme, stabilind un precedent senzational, turneul in sine fiind impartit pe doua platforme: PC si Xbox One. Cele doua evenimente sunt intitulate The Smite PC World Championship si The Smite Xbox One Invitational, turneul de console fiind, dupa cum sugereaza si numele, pe baza de invitatie.

Hi-Rez au anuntat si premiile pentru Smite World Championship 2016, acestea fiind de domeniul milioanelor de dolari, cele doua milioane fiind stranse de-a lungul acestui sezon al jocului cu ajutorul fanilor.

Articole asemanatoare

Back to top button