Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Smite va sosi pe Steam

/
/
/
img

Studiul Hi-Rez este plin de surprize în ultima vreme, Smite făcând o apariție surpriză pe Steam, inițial sub forma unui test, urmând ca o variantă completă să fie disponibilă pentru publicul larg luna aceasta.

De când a fost lansat prima dată Smite, fanii săi au întrebat dacă există vreo posibilitate ca acesta să ajungă într-o bună zi pe Steam. Iar răspunsul studioului a fost până acum un „Nien” categoric. Motivația inițială era că Steam nu prezinta o platforma de interes pentru un joc in plina ascensiune, deoarece erau deja multe titluri gratuite populare, inclusiv cele produse de Valve.

Hi-Rez pare să se fi răzgândit între timp. Nu s-a explicat exact de ce, dar ar putea avea legătură cu o altă schimbare foarte mare anunțată recent, studioul luând decizia să producă din nou conținut și patch-uri pentru FPS-ul Tribes: Ascend.

Speculații despre sosirea spontană a lui Smite pe Steam includ: o stagnare a comunitatii in stadiul in care se afla jocul in acest moment, sau, la fel de probabil, popularitatea actuală a jocului îi permite să își facă loc mai ușor printre celelalte titluri de pe Steam. Caz în care, aducerea sa pe acest serviciu de distribuție digitală este o încercare de a face Smite să fie mai la îndemână pentru jucători.

Varianta aceasta nu aduce conținut nou sau exclusiv. Momentan nici nu sunt în plan cărțile de schimb de pe Steam.

[Steam]

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar