Gaming

Smite Pro League – E-sport din ce in ce mai popular… si mai banos

Cel mai mare eveniment e-sports al anului a fost Smite World Championship, care a stabilit recordul de a oferi premii in valoare totala de 2,5 milioane de dolari. Cei de la HiRez Studios au anuntat deja primele detalii ale celui de-al doilea sezon al Smite Pro League. Acesta se va juca in trei serii separate – in primavara, in vara si in toamna. Doua echipe din fiecare regiune, care au concurat la World Championship, se vor califica automat, iar ultimele patru echipe din totalul de sase vor trebui sa supravietuiasca unui proces de calificari, care va dura trei saptamani.

Aceste echipe vor primi puncte in functie de performanta lor in trei probe eliminatorii, care vor avea loc in intervalele 14-15, 21-22 februarie si 28 februarie -1 martie. Seria „Spring Split” va incepe la 5 martie si va dura o luna, sase echipe – doua din World Championship si patru din Qualifiers – urmand sa concureze una impotriva celeilalte. Castigarea unei serii va aduce echipei invingatoare un premiu de 250 de dolari, iar celei infrante – 125 de dolari. Primele doua echipe castigatoare se vor califica pentru Multi-Region LAN, care va avea loc la 25 aprilie. Echipele care nu se vor califica in Smite Pro League vor concura in Challenger Cup, un set de turnee saptamanale care se vor desfasura in perioada 5 martie – 19 aprilie. Cele mai bune doua echipe din aceasta cupa vor avea sansa se se bata cu ultimele doua echipe din Pro League, miza fiind ocazia de a intra in urmatoarea sesiune, respectiv „Summer Split”. La finalul celor trei split-uri, vom vedea ce echipe vor fi invitate la Campionatul Mondial din 2016.

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

4 comentarii

  1. Dacă vorbiţi de anul trecut, nu Smite a avut premiul cel mai mare, ci Dota 2, unde s-au strâns cam 11 milioane.

  2. Nu vorbim de anul trecut , vorbim de anul asta si 2,5mil usd e un premiu destul de frumos oferit de un moba care oficial a ieșit în 2014 🙂

  3. A, scuze. Nu înţelegeam de ce ar fi ”Cel mai mare eveniment e-sports al anului” şi am presupus că e eronat.

  4. DAC, China 2015, Dota 2. Premii in valoare de $3 mil desfășurat in Ianuarie-Februarie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button