GamingRSS PaginaDeMedia

Smilegate Barcelona este un nou studio de jocuri AAA open-world

Smilegate tocmai a deschis portile noului studio din Barcelona. Acesta va fi responsabil cu dezvoltarea de jocuri AAA open-world si va incerca sa intre in competitie cu alte studiouri mari. Noul studio are peste 20 de angajati in acest moment si doreste sa se extinda. Se pare ca deja lucreaza la un joc open-world pentru console.

Dar oare ce este cu aceasta companie? De unde a aparut? Ei bine, Smilegate ar putea sa va sune cunoscut daca va jucati Crossfire. Este vorba de acelasi studio coreean care a creat si FPS-ul online. Chiar daca in Europa nu este mare branza, in Asia si America de Sud jocul este un adevarat hit. Asta le ofera coreenilor ceva credibilitate. In plus, odata cu lansarea lui CrossfireX pentru console, compania a intrat in paine si pe aceste platforme.

Pe masura ce jocurile open-world vor continua sa domine industria de gaming, ne dorim sa ne construim o echipa cu talente din toata lumea. Vrem sa cream o experienta AAA in cadrul noului nostru studio din Barcelona. Cultura vie si tanara a orasului ne inspira foarte mult. Orasul incurajeaza creativitatea si ajuta industriile tehnologice sa se dezvolte.

Yongil Kim, CEO Smilegate Barcelona

Acest proiect open-world ar fi primul joc high-profile creat de Smilegate pe teritoriul lumii vestice. In Asia, compania a inregistrat ceva succes cu FPS-ul mai sus amintit si cu o ecranizare realizata de Sony Pictures pe baza acestuia. In plus, CrossfireX pentru Xbox One este in Beta si anul acesta ar putea avea parte de o lansare full alaturi de o campanie single-player creata de Remedy Entertainment.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button