Gaming

Smash Hit – Sparge sticla!

Smash Hit este ultimul joc produs de Mediocre, cei care au mai facut si Sprinkle sau Sprinkle Islands. Obiectivul in Smash Hit este sa spargi cat mai multe structuri de sticla. Poti arunca cu bile de metal atingand ecranul iar bilele se vor duce in locul in care ai atins ecranul. Camera inainteaza incet prin lumea 3D a jocului, ceea ce face mai dificila ochirea structurilor. Sunt doua tipuri de structuri care trebuie sparte: cele care iti dau bile in plus cand sunt sparte si mai sunt obstacolele. Daca nu spargi un obstacol pierzi o parte din bile. Jocul inainteaza prin diverse nivele, fiecare nivel avand un alt design, alte tipuri de obstacole, viteza se schimba si ea iar grafica si muzica sunt diferite. In timp ce treci prin nivele ai diverse power-upuri, de exemplu poti trage cu un numar nelimitat de bile pentru scurt timp.

Din punct de vedere estetic jocul arata foarte bine, nivelul de detaliu al sticlei fiind foarte bun, la fel si fizica iar jocul arata excelent inclusiv pe ecranele cu rezolutie mare. Sunetul este foarte bun iar melodiile de fundal sunt in spiritul jocului.

Jocul se poate descarca gratuit de pe Google Play Store: Smash Hit sau din App Store : Smash Hit. Tin sa mentionez ca pentru a accesa toate functiile jocului, cum ar fi reluarea de la un anumit nivel dupa ce ai murit, trebuie sa platesti o suma de aproximativ 6.5 Ron pentru varianta premium. Nu este o suma colosala, iar jocul merita din plin.

 

 

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button