Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Smartwatch-urile Intel isi ard la propiu cumparatorii

/
/
/

Intel in afara produselor uzuale – ne referim aici la procesoare, SSD-uri si placi video – se pare ca nu prea are mare noroc, Basis Peak fiind rechemat in masa de catre Intel.

Se pare ca aceasta serie de ceasuri inteligente a fost rechemata in masa de catre Intel, ba chiar a rugat insistent posesorii sa nu foloseasca dispozitivele, pentru ca s-ar putea incinge un pic cam tare.

Chipzilla a rugat clienti care au cumparat Peak sa aduca inapoi ceasul alaturi de orice alt accesoriu, acestia primindu-si banii inapoi. Mai mult, daca doresti sa il pastrezi in ciuda problemelor, incepand cu anul viitor acesta va deveni inutil, Intel planuind sa inchida serviciul de cloud la care Peak se sincronizeaza.

Avertismentul initial a pornit chiar din partea Basis Sciences in iunie, companie achizitionata de Intel in 2014, acestia avertizand cumparatorii ca un procent de 0.2 la suta dintre cumparatori pot experimenta arsuri si basici din cauza smartwatch-ului.

Judecand dupa FAQ-ul rechemarii, se pare ca Peak si-a tras ultima suflare si poate si pentru compania producatoare, Basis. Se pare ca Basis nu planuieste sa inlocuiasca intr-o maniera sau alta dispozitivele rechemate, planuind sa ofere doar o remunerare in full.

Cine stie, poate ca piata de portabile nu este locul potrivit pentru Intel, iar acest incident poate servi ca o povata pentru companie.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar