TECHRSS PaginaDeMedia

Primul smartwatch Google și-ar putea face debutul în 2022

Deși zvonurile despre un ceas inteligent produs de Google au persistat ani la rând, abia acum începem să primim bucățele de informații cu privire la debutul gigantului pe piața dispozitivelor wearable. Aici intervine Insider, care ne spune că Google plănuiește să-și lanseze smartwatch-ul în 2022. Ceasul are drept nume de cod „Rohan”, și se spune să marginile sale vor fi ca și inexistente, datorită display-ului bezel-less, care vrea să-i facă în ciudă lui Galaxy Watch 4.

În teorie, Rohan ar oferi experiența tipică unui smartwatch. Va veni echipat cu diverși senzori și va avea un sistem de prindere care va necesita exclusiv curelele oferite de producător, comparativ cu posibilitățile de personalizare third-party pe care le-am văzut în cazul ceasurilor produse de Samsung, de exemplu.

Google ar trebui să-ți extindă și mai mult platforma

Se speculează că ceasul produs de Google va fi mai scump decât un Fitbit, dar va sosi pe piață ca un rival de temut al lui Apple Watch. Pe partea de software, vom regăsi platforma in-house a dezvoltatorului, adică WearOS 3, și va avea o oarecare conexiune cu linia Fitbit, pe care producătorul a achiziționat-o de curând.

Google nu a oferit niciun comentariu și nici nu a făcut public vreun anunț, dar șansele ca Rohan să-și facă în sfârșit apariția sunt destul de mari. Dacă stăm să ne gândim, compania începuse să cocheteze cu ideea de ceas inteligent încă din 2016, însă abandonase conceptul in-house, optând pentru soluții third-party mai avantajoase. Totuși, un ceas Google first-party s-ar putea dovedi important pentru o piață în care Apple Watch-urile se mențin cu încăpățânare pe primele locuri.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button