MORECommunity

SmartLab Calarasi va fi primul laborator digital din afara capitalei

Elevii din judetul Calarasi vor avea posibilitatea de a-si dezvolta competentele digitale, obligatorii pe piata muncii viitorului, in cadrul primului laborator digital inteligent din judet. SmartLab Calarasi pune la dispozitia tuturor elevilor si profesorilor din clasele I-XII din scolile si liceele din judet, tehnologie de ultima generatie. De la laptop-uri cu licente si softuri de design grafic, pana la table inteligente, ochelari VR, roboti educationali multifunctionali, imprimante si scannere 3D.

SmartLab Calarasi este un proiect realizat de Consiliul Judetean Clarasi, la propunerea Asociatiei INACO-Initiativa pentru Competitivitate si se alfa in sediul Bibliotecii Judetene „Alexandru Odobesc” Calarasi.

Acesta este al patrulea laborator digital din Romania, primele trei fiind localizate in Bucuresti si Ilfov. Va invitam sa descoperiti laboratorul si toate facilitatile sale, pe 17 Noiembrie, incepand cu ora 14:00, la Biblioteca Judeteana Calarasi din Strada 1 Decembrie 1918, Nr.1, Calarasi. La eveniment vor participa si cativa invitati:

  • Vasile Iliuta – Presedinte CJ Calarasi
  • Ion Samoila – Vicepresedinte CJ Calarasi
  • Mihaita-Constantin Bestea – Vicepresedinte CJ Calarasi
  • Marius Dulce – Primar Calarasi
  • Marinela Enciu – Manager Biblioteca Judeteana „Alexandru Odobescu”
  • Andreea Paul – Presedinte Asociatia INACO

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button