MORE

SmartBand – un ceas inteligent de…99$!

Anul acesta in Ianuarie la CES 2014, Sony au prezentat cel mai subtire wearable gadget de pe piata, SmartBand, acesta avand si rol de ceas inteligent. Incepand de astazi, tot nord americanul il poate cumpara din orice magazin.

Spre deosebire de restul „ceasurilor inteligente”, care doresc sa fie si trackere pentru activitatea zilnica, Sony au impins mai departe concepul, incercand sa il vanda ca pe un  „Life Tracker”. Au incercat si au si…au reusit! Acesta lucreaza in tandem cu o aplicatie Android, realizand un profil al fiecarei zile care trece de granitele pedometrului traditional. Senzorul iti urmareste somnul, unde ai mers, ce ai consumat si unde au avut loc evenimentele.

Conceptul este cu adevarat nou, dupa cum am spus, trecand dincolo de ideea Samsung: „Cat ai mers astazi”, introducand ceva elemente realmente utile pentru utilizator. Pe de alta parte, exista deja probleme de siguranta a informatiei ridicate de anumite organizatii non-guvernamentale si…eterna frica de NSA. Mai mult decat atat, SmartBand, functioneaza doar cu Android 4.4 KitKat, astfel ca nu orice terminal Android este compatibil cu acesta. Totusi, pretul de 99 de dolari este cat se poate de incitant, mai ales la ce stie sa faca si ce isi propune sa integreze pe viitor, Sony promitand cateva update-uri substantiale pe langa ceea ce SmartBand are inclus.

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button