GamingPC&Consoles

Slitherine cumpără Master of Magic

Știu că nu vă pasă, dar este al naibii de important

Această știre este cu dedicație specială pentru cei șapte oameni din public ce adoră Master of Magic și probabil mai au puțin și fac 40 de ani. Mulți înainte!

Slitherine, un studiou cunoscut pentru lansarea de jocuri extrem de bune și extrem de simpliste din punct de vedere grafic, anunță că a pus mâinile pe clasicul, legendarul, minunatul și aproximativ inegalabilul Master of Magic. Spun „aproximativ” pentru că Age of Wonders 3 a fost foarte, foarte bun.

Studioul este de părere că are capacitatea să facă un joc ce se poate ridica la nivelul de calitate al originalului, dar știe bine că necesită foarte multă grijă și atenție, din moment ce a fost nevoie de cam 20 de ani pentru ca cineva să nimerească rețeta cu adevărat, din nou.

Desigur, studioul nu este la prima încercare de a reînvia o serie de mult uitată și abandonată după un prim joc excelent. Slitherine va lansa în curând și Fantasy General 2, un alt joc pe care doar șapte oameni din public, probabil tot aproape de 40 de ani, îl așteaptă cu foarte mult entuziasm.

Jocul încă nu are o dată de lansare, și probabil munca la el nu va începe până ce acel Fantasy General 2 și ceva update-uri ajung pe piață. Important este că Atari nu mai poate neglija sau abuza vreodată Master of Magic. Este un joc ce după atât de multe decenii și-a găsit o casă unde va fi tratat cu respect.

Și când mă gândesc ce ar fi putut să fie. Era la un moment un plan pentru un Master of Magic 2, cu numeroase lumi paralele, nu doar două, mai multe tipuri de magie și multe, multe alte lucruri minunate. Desigur, acel plan era făcut de oamenii care au creat Master of Orion 3 în locul lui Master of Magic 2, așa că poate că soarta a mers în direcția potrivită.

Acum, dacă mă scuzați, am un Spell of Making de cercetat și cineva bate la ușă.

[PC Gamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button