GamingPC&ConsolesTech&IT

Slime Rancher, disponibil gratuit pe Epic Games Store

Epic Games Store se profilează deja ca fiind unul dintre marii competitori pentru Steam, iar pentru a atrage și mai mult gamerii oferă un titlu gratuit la fiecare două săptămâni. Cel mai recent joc oferit în acest regim este Slime Rancher, disponibil începând de acum și până la data de 21 martie. Plasat într-o lume plină de culoare numită „Far, Far Range”, Slime Rancher este un joc open world cu perspectivă first person unde vă puteți crea propria fermă, pe care o îmbunătățiți colecționând tot felul creaturi gelatinoase numite slimes.

În esență, trebuie să aveți grijă de acestea pentru că produc „plorts”, care pot fi schimbate pentru Newbucks, moneda utilizată în joc pentru achiziționarea de upgrade-uri pentru fermă. Puteți crea și propriile tipuri de slimes, dar trebuie să aveți grijă, pentru că rezultatele sunt imprevizibile și s-ar putea să fie de-a dreptul dăunătoare pentru fermă. Plasat într-un cadru open world, Slime Rancher permite și un grad mare de libertate în explorare, lucru care nu face decât să completeze elementele de sandbox pe care se bazează jocul.

Slime Rancher, un titlu care în mod normal costă 20 de dolari pe PC, este disponibil gratuit în Epic Games Store până pe 21 martie. După această dată, va fi înlocuit de Oxenfree, un joc de mister cu elemente supranaturale mult apreciat de critici. Pentru a beneficia gratuit de aceste titluri, tot ce trebuie să faceți este să aveți un cont pe magazinul virtual. Printre alte jocuri gratuite disponibile până acum amintim What Remains of Edith Finch, Subnautica, Thimbleweed Park și Axiom Verge.

Slime Rancher poate fi descărcat gratuit aici.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button