Gaming

Slender: The Arrival vine pe consolele next gen

Nu poti scapa de Slender Man: The Arrival. Chiar daca iti scoti din priza toate consolele vechi si te ascunzi printre „masinarii” mai puternice, tot nu esti in siguranta.

Cel putin asta sugereaza noile evaluari din partea PEGI (Oficiul European al Evaluarii de Continut) cu avertismentul de „peste 12” atribuit jocului Slender: The Arrival, care va aparea pentru PS4, Wii U si Xbox One.

Datele de lansare incluse în evaluări variază de la 23 Octombrie la 24 Octombrie , ceea ce pare o informatie… oarecum eronata, având în vedere lipsa portarii curent de pe piețele digitale din Europa. Majesco Europe Limited este listat, cu toate acestea, ca publisher pentru The Arrival în fiecare evaluare de conținut, astfel incat macar aceasta parte reflectă realitatea. Cei mai curajosi se pot aventura in padurea infricosatoare din The Arrival si de pe PS3, Xbox 360, PC si Mac, dar sfatul nostru este sa va bagati sub pat, unde sunteti in siguranta, si in afara de „creatura” care este deja acolo, nimic nu va poate rani 🙂

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button