TECH

SleepIQ Kids, salteaua care iti spune cum dorm copiii tai noaptea

Monitorizarea somnului se face deja prin intermediul a numeroase aplicații și bratari. Mai nou, SleepIQ Kids este un aparat de fotografiat inteligent care garanteaza cel mai dulce somn pentru cei mai mici din casa.

sleepIQ kids

In primul rand, se bazează pe diferiti senzori pentru a capta informații despre pozitia patului. Apoi, prin intermediul senzorilor de presiune inregistreaza mișcările copiilor in somn, respirația și ritmul cardiac al acestora. Datele stocate se sincronizeaza la o aplicație de pe smartphone pe care o puteti consulta foarte usor. Veti vedea in ce masura activitatile de peste zi sau dieta ii afecteaza.

Pentru a seta camera în poziția cea mai potrivita, exista un sistem de ridicare, care face ca patul copiilor sa se inalte. Pentru mai multe detalii, intrati aici.

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button