TECH

Slate.8 – un ecran ca la cinema

Slate.8 este un ecran de proiecție negru care vă va permite să-l utilizați si intr-o camera cu multa lumină ambientală. Daca vrei sa te simti ca la cinema, cu siguranta un proiector cu ecran mare este solutia “profi” pentru acasa. Cu toate acestea, daca lumina ambientala e greu de controlat, acest lucru te poate face sa pierzi o multime de detalii. Regula generala este sa folosesti ecrane alb-murdar, gri, in loc de alb pur pentru a îmbunătăți contrastul și profunzimea imaginii.

Innovations Screen propune Slate.8, un ecran de culoare gri spre negru, confecționat dintr-un material flexibil capabil să reflecte până la 65% din lumina ambientală din cameră.

Slate.8 va putea fi poate fi utilizat în camere luminoase, cu multe lumini, chiar și cu jaluzele ridicate.

Dimensiunile vor ajunge pana la 250 de inchi, iar prețurile vor porni de la 2.100 dolari la distribuitori.

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Back to top button