GAMING

Skywind: Progresul din luna August

Skywind este unul din acele proiecte pe care numai fanii lui Morrowind îl pot aprecia cu adevărat. Un efort de reconstruire a celui de-al treilea joc al seriei The Elder Scrolls folosind tehnologia lui Skyrim, care nu se rezumă doar la a importa harta într-un editor și recompilarea sa pentru noua generație.

Echipa din spatele lui Skywind încearcă să reconstruiască de la zero jocul. Asta include poveste, misiuni, personaje, până și voci pentru acele personaje, ce sunt realizate cu ajutorul comunității. Este foarte mult de muncă, așa că nu ar trebui să vă așteptați să vedeți rezultatul final prea curând, dar mai jos puteți vedea până unde au ajuns în luna august.

Au fost realizate locații precum Azura’s Coast, West Gash, Bitter Coast, Molag Amur, personajele din orașe, și câteva din creaturile bizare din Vvanderfell, precum un guar sau kwama. Desigur, nu va fi o reconstruire 100% exactă, nu de alta, dar sistemul de luptă al lui Morrowind era destul de lent și stângaci. Totuși, poate vor fi în stare să reintroducă aspectele mai fine, la nivel mecanic al jocului, ce au fost scoase din Skyrim, precum abilitatea de-a făuri magie, sau de a zbura.

Echipa care lucrează la Skywind încă mai caută voluntari, așa că aruncați o privire peste pagina oficială dacă vreți să participați la transformarea visului în realitate.

[RPGWatch]

Tags

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Related Articles

Back to top button
Close
Close