GAMING

Skywind are peste 100 de actori

Skywind reprezintă un efort considerabil din partea unor fani ai seriei The Elder Scrolls pentru a reconstrui Morrowind cu ajutorul tehnologiei prezente in Skyrim. Nu doar locațiile, nu doar povestea, ci tot jocul, modernizat, și actualizat. Asta include și vocile personajelor, în sensul că acum toate au voce.

De aproepe un an de zile, producătorii acestui mod tot cer publicului să se alăture efortului de a finaliza mod-ul, prin a-si imprumuta vocea personajelor din joc. Până acum, asta a rezultat în mai bine de 100 de indivizi glăsuind replicile vietăților si crocobaurilor din Vvardenfell.

Pentru a oferii o perspectivă, nici un alt proiect de acest gen nu a avut până acum 100 de actori individuali. Majoritatea n-au avut nici măcar 100 de personaje, asta ca sa nu mai vorbim de o arma de actori vocali, mai mult sau mai putin profesionisti. Skywind va fi unic în această privință! Avem aici primul joc Elder Scrolls la care vocile personajelor terțiare din aceeași rasă nu sunt făcute de un singur individ.

Desigur, până când va fi totul gata mai este mult de muncit, dar cel puțin puteți fi siguri că cei care lucrează la el, și cei mai bine de 100 de voluntari, își dau toată silința. Au fost publicate până și câteva mostre a talentului vocal, iar până acum nu sună în nici un caz rău.

[TES Renewal]

Tags

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Related Articles

Back to top button
Close
Close