GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Skywind are parte de un nou trailer

The Elder Scrolls 5 Skyrim poate că s-a vândut cel mai bine din serie, dar cel pe care fanii seriei îl îndrăgesc cel mai mult continuă să fie Morrowind.

Ca dovadă, proiectul Skywind continuă să se afle în dezvoltare, echipa din spatele său lansând un nou trailer. De această dată nu unul menit doar să arate progresul, ci să ne introducă puțin în atmosfera, povestea și așezarea jocului… un joc lansat acum 16 ani.

Pot să spun că se descurcă binișor, însă după cum au subliniat și cei care lucrează la proiect, nu este un semn că Skywind este aproape de lansare. Efortul de a reconstrui Morrowind în motorul grafic al lui Skyrim este unul dificil, în special în acest moment. Echipa caută voluntari care să ajute la dezvoltarea sa, mai ales în departamentul de producție a resurselor 3D necesare pentru a reconstrui Vvanderfell. Așa că dacă aveți timp liber și suficientă pricepere la modelare, niciodată nu strică experiența de-a contribui la un proiect de așa natură.

Proiectul se află în dezvoltare de aproape o jumătate de deceniu, și ar fi bine să fie gata în următorii doi ani, altfel lumea ar putea veni cu ideea năstrușnică de a reface Morrowind în motorul lui TES 6.

[PC Gamer]

 

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button