GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Skyrim VR este acum disponibil și pentru PC

Skyrim s-a lansat pe o multitudine de platforme – îl puteți juca de la birou, de pe canapea sau când sunteți în deplasare. Mai nou, chiar dacă nu aveți PSVR, vă puteți bucura de experiența luptelor cu dragoni și cățărat prin munții înghețați, în realitatea virtuală. Da, Skyrim VR este acum disponibil pentru PC.

La fel ca Fallout 4 VR, acesta este jocul complet, dar a fost adaptat pentru HTC Vive și Oculus Rift și include DLC-urile Dawnguard, Hearthfire și Dragonborn. Jocul de bază este unul dintre cele mai jucate jocuri din ultimii 6 ani și jumătate, cu sute și mii de moduri care i-au dat o rejucabilitate aproape infinită, așadar pentru cei care chiar își doresc să fie introduși și mai mult în atmosfera jocului, Skyrim VR este cea mai bună alegere.

Pe de cealaltă parte, oricine a dorit să joace Skyrim până acum cu siguranță a avut ocazia să o facă și să consume până acum cam tot ce are de oferit jocul. VR-ul nu mai este nici el chiar atât de în vogă (nu HTC Vive și Oculus Rift, care te țin legat de cabluri precum câinele în lanț), deci este foarte posibil să vă convină mai mult o versiune mai la îndemână, cum ar fi cea oferită de Nintendo Switch, care este portabil și poate fi luat peste tot.

Cu toate acestea, probabil fanii jocului vor ajunge să cumpere și această variantă. Skyrim VR este acum lansat și poate fi găsit la prețul de 60 euro pe Steam.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button