GAMING

Skyrim: The Forgotten City a fost lansat

Chiar dacă Fallout este acum în vogă, nu înseamnă că Skyrim va fi ingorat, în nici un caz acum că a fost lansat The Forgotten City.

Dezvoltat de un membru foarte dedicat al comunității jocului, care petrecut mai bine de 1700 de ore muncind la acest proiect, The Forgotten City este un veritabil expansion pentru Skyrim.

Misiunea ta este cea de a afla secretul din spatele unui oraș abandonat, a cărui întreagă populație a murit. Însă nu o vei face prin căutarea de indicii și CSI Windhelm, ci călătorind înapoi în timp, pe vremea când orașul subteran încă mai era locuit. Acolo, va trebui să afli ce este pe cale să se întâmple, și să împiedici, pe cât de bine poți, o atrocitatea. Sau, cunoscând jucătorul tipic de Skyrim, probabil unii dintre voi veți provoca atrocitatea, uitând să dați Load Game după ce ați masacrat pe toată lumea.

The Forgotten City are o poveste neliniară, a cărui final depinde foarte mult de acțiunile jucătorului și de istoria sa personală. Ce ai făcut în aventurile anterioare din Skyrim va avea repercursiuni aici. Sunt promise numeroase dileme, un mediu în care fiecare omuleț de rând are o poveste sau un secret de ascuns, și puzzle-uri ce recompensează gândire laterală.

Acest expansion are mai bine de 1200 de replici, care au fost redate de 18 actori din întreaga lume.

Pentru a descărca The Forgotten City, tot ce trebuie să faceți este să dați click pe link-ul de mai jos, care vă va duce la pagina sa de Steam. De acolo puteți apăsa butonul de Abonare/Subscribe, și conținutul va fi descărcat data viitoare când intrați în Skyrim.

[Steam]

Tags

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Related Articles

Back to top button
Close