PC&Consoles

Skyrim: Special Edition poate fi încercat gratuit în acest weekend

Dacă, printr-un miracol, nu ați reușit în ultimii 6 ani să testați Skyrim, acum veți avea ocazia. Ce-i drept, promoția este pentru varianta mai nouă, Skyrim: Special Edition, care a apărut acum aproape un an, în octombrie 2016. Pentru prima oară de când a fost lansată, versiunea îmbunătățită poate fi încercată gratuit. Promoția se adresează atât gamerilor de pe PC cât și posesorilor de Xbox One.

Începând de astăzi, jucătorii au acces la varianta completă a lui Skyrim: Special Edition pentru următoarele două zile. La fel ca și în alte cazuri, cei care vor să încerce jocul pe Xbox One trebuie să fie abonați la Xbox Live Gold. Pe PC accesul la trial este liber, necesitând doar un cont Steam, care este gratuit.

Pentru că trialul de Xbox One necesită un abonament plătit, perioada de încercare a jocului este mai mare decât cea de pe PC. Posesorii de Xbox One vor avea acces liber la joc până luni dimineață la ora 6:59 (ora României), în timp ce pe Steam jocul va fi disponibil gratuit doar până duminică seara, ora 11. Cei care vor dori să cumpere jocul, vor avea parte și de o promoție în această perioadă. Până pe data de 18 septembrie, Skyrim: Special Edition va putea fi achiziționat din magazinul online Xbox Store la prețul de 30 euro. Pentru utilizatorii de pe PC, promoția este mai generoasă: durează cu o zi mai mult, până pe 19 septembrie, iar prețul este și el de doar 20 euro. Cine își va începe aventura în Skyrim în timpul perioadei de încercare vor avea progresul salvat și vor putea continua de unde au rămas în caz că se hotărăsc să achiziționeze jocul.

Skyrim a fost lansat inițial pe 11.11.2011 (ușor de ținut minte, nu?) pentru PC, PlayStation 3 și Xbox 360. Varianta reeditată a sosit pe PC, PS4 și Xbox One anul trecut în luna octombrie. Skyrim: Special Edition are o grafică îmbunătățită, în comparație cu ediția de bază, și include toate DLC-urile lansate între timp. Anul acesta Skyrim urmează să mai fie lansat și pentru Nintendo Switch. O variantă VR va fi disponibilă pentru PlayStation VR începând cu 17 noiembrie.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button