PC&Consoles

Skyrim Special Edition are cateva surprize pe PC

Bethesda a dezvaluit ca varianta de PC a lui Skyrim Special Edition va fi gratuita pentru cei care detin deja editia integrala a jocului, cu tot DLC-ul. Iar acum vine vestea si mai buna, nu va trebui sa cauti alte mod-uri, pentru ca editia speciala nu le va strica.

Bethesda a confirmat ca, in cea mai mare parte, mod-urile variantei actuale de Skyrim vor fi compatibile cu Special Edition, ceea ce inseamna ca va fi banal sa mutati toate modificarile preferate si salvarile la varianta noua, in cazul in care vreti sa continuati aventura folosind editia aceasta mai noua.

Exista insa un mod care nu va functiona cu Special Edition, cea care face Skyrim sa functioneze de parca ar fi pe 64 de biti. De ce? Pentru ca Bethesda chiar a facut jocul sa foloseasca un executabil pe 64 de biti. Asta inseamna ca din start veti putea ingramadi in joc suficiente mod-uri cat sa arate ca… Skyrim pe PC.

Jocul chiar foloseste o editie a motorului Creation care este mult mai apropiata de cea a lui Fallout 4, insa nu pare de parca foloseste PBR, ceea ce ar fi facut Skyrim sa arate mult mai bine.

[PC Per]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

3 comentarii

  1. daca am cumparat legendary edition de pe g2a primesc si eu editia speciala? (include toate dlc-urile din prezent)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button