PC&Consoles

Skyrim Special Edition anuntat

Bethesda a confirmat leak-urile recente despre o varianta remasterizata a lui Skyrim, dar nu una care va fi disponibila doar pentru consolele actuale, dar si pentru PC.

Skyrim Special Edition va aduce cateva schimbari sesizabile la partea de grafica. Jocul va avea nu doar texturi mai bune, dar si modele refacute pentru a reda un detaliu mai bun si shadere mai bune. Efectele de iluminare au fost imbunatatite, avand acum lucruri precum God Rays si facand tinutul sa arate mai vioi, nu la fel de sters ca varianta de baza, nemodificata a lui Skyrim.

Si vorbind de modificari, aceasta varianta va permite folosirea de mod-uri si pe console, Bethesda deja pionierind acest concept cu Fallout 4. Jocul va fi oarecum la pret intreg, decat daca aveti deja varianta completa. Cei care au Skyrim cu toate expansion-urile sale vor primi Special Edition gratuit, dar numai pe Steam. Pe console tot va costa, fiindca Skyrim nu a fost vreodata disponibil pana acum pentru Xbox One si Playstation 4.

Editia speciala va fi lansata in ziua de 28 octombrie. Daca vreti sa vedeti noua editie in miscare, priviti clipul de mai jos de la 3:15.

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button