MORE

Skype Translator va deveni public in aceasta vara!

Ideea de discutie cu cineva via VoIP ramane extrem de utilizata si incitanta. Dar ce faci cand o bariera lingvistica sta in calea ta, tu fiind din Romania, iar interlocutorul tau din Germania (bine, se poate si mai complicat de atat in termeni lingvistici)? Ei bine, folosesti Skype Translator daca este sa ii ascultam pe cei de la Microsoft, care propun o solutie in timp real care iti traduce conversatia, indepartand astfel bariera mai sus amintita.

Cu toate ca a fost testat la o scara redusa pana in prezent, Microsoft promit ca undeva in aceasta vara, Skype Translator va fi disponibil pe o noua versiune de Skype. O versiune care speram sa nu fie un update ciopartit si plin de probleme ca versiunea actuala, fara share screen, fara comenzi pentru conferinte private si fara posibilitatea de a face video chat in mai mult de trei interlocutori. Dar astea sunt „detalii”.

Skype Translator urmeaza sa fie disponibil pentru versiunea de desktop a aplicatiei, in acest moment fiind valabile cateva limbi precum Engleza, Spaniola, Italiana si Mandarina, dar, aici discutam doar despre varianta „vocala”. Pentru cea scrisa exista suport pentru mai bine de 50 de limbi. Este un pas important, mai ales pentru Skype, care dupa update-ul de acum cateva luni sangereaza user dupa user, multi alegand sa treaca pe versiunea de PC a lui Viber.

Articole asemanatoare

Back to top button