MORE

Skype primeste boti

Microsoft probabil inca nu si-a invatat lectia de la incidentul cu AI-ul de pe Twitter, asa ca anunta ca va implementa o idee similara pe Skype. Desigur, de aceasta data nu va fi intr-un mod la fel de extremist sau provocator de spam interminabil.

Skype Bots reprezinta un nou mod prin care utilizatorii pot interactiona cu Skype. Mai exact, prin integrarea in Skype a unei variante de Cortana, care va asista utilizatorul la identificarea persoanelor si locurilor pomenite in mesajele lor. Mai poate ajuta la managementul sarcinilor, planuirea de calatorii si multe altele. Asta se poate realiza doar in format text, nu si prin voce, cel putin nu in acest moment. Functia va fi disponibila pentru toate variantele de Skype in curand.

Skype Bots are si o versiune video, una prin care utilizatorii pot interactiona cu reclame, produse si in general vor face lucruri care nu sunt tocmai orientate spre a oferi o experienta mai buna publicului, ci se concentreaza pe generarea mai multor vectori de marketing.

Gandul ca intr-o buna zi o reclama te-ar putea suna pe Skype este cam nelinistitor.

[GSM Arena]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button