MORE

Skype a încetat să funcționeze la nivel mondial

Dacă în acest moment aveți senzația că este prea multă liniște pe Skype, ar putea fi pentru că serviciul este în acest moment nefuncțional în lumea întreagă.

Serviciul de mesagerie are probleme în acest moment, utilizatori de pe întregul mapamond raportând că Skype refuză să completeze etapa de login, iar comunicarea, audio sau video, este imposibilă. Nici status-ul nu mai poate fi modificat, iar lista de contacte apare ca fiind complet offline.

 Cu toate acestea, partea de trimis mesaje text este încă funcțională, dar cu o întârziere sesizabilă. Problema nu pare să afecteze varianta ce rulează în browser a lui Skype, serviciul fiind complet funcțional. Numai aplicația dedicată Skype este în acest moment defectă. Echipa de suport lucrează în acest moment la o soluție.

Prin coincidență, numai acum două zile Skype a fost integrat nativ în versiunea de testare a browser-ului Microsoft Edge, funcționând fără nevoia de a instala vreun fel de plug-in, mulțumită API-ului ORTC. O variantă finală a implementării sale va fi disponibilă pentru publicul larg la finalul anului. Dar cu siguranță va fi rezolvată problema actuală pe care o are Skype până atunci.

[Skype]

Tags

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Related Articles

Back to top button
Close
Close