MORE

Skylanders Trap Team vine pe 10 octombrie

Multi dintre cei care au primit „jocurile vechi importate” de la o matusa dintr-o tara straina sau o calatorie peste granite isi amintesc cu placere despre board games-urile ce includeau o caseta video sau un CD care era imperativ pentru desfasurarea jocului. Unele bune, altele… sa zicem dezastruoase!

Totusi, dupa aparitia Playstation-ului 2, acestea au fost portate si transformate in jocuri de mare succes. Un asemenea exemplu este Skylanders. Sarind peste eterna gluma legata de Activision si vaca care trebuie mulsa pana la epuizare, conceptul este cat se poate de ingenios. Platesti discul, un set de figurine pe care le importi in joc cu ajutorul unui dispozitiv, iar la final, te trezesti ca ai cumparat pentru cel mic in jur de 20 de figurine fara sa iti dai seama.

Ei bine, restul de figurine pentru cel mic vor fi disponibile in toamna. Skylanders Trap Team, sau cum a fost tradus in romana: „Stapanii portalului” ajunge in magazine pe 10 octombrie. Jocul va fi disponibil pentru precomandă prin intermediul retailerilor locali pentru PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One, Nintendo Wii, Nintendo Wii U și Nintendo 3DS.

În Skylanders Trap Team, jucatorii caută și se confruntă cu cei mai mari răufăcători din Skylands. II transfera în lumea reală cu ajutorul unor Capcane magice, urmând ca aceștia să lupte apoi de partea lor. De această dată, jocul include și Portalul de Traptanium, un inel magic care permite copiilor să aducă personajele Skylanders la viață și să captureze răufăcătorii folosind noile Capcane. De asemenea, ei îi vor putea auzi pe răufăcătorii capturați în interiorul Capcanelor, o inovație care va aduce într-adevăr viata jucăriilor.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button