MORE

Skulpt Chisel are grija de muschii tai!

Aspectul fizic are o proportie covarsitoare atunci cand vine vorba de alegerea unui partener de viata, desi multi dintre noi afirmam ca ne atrage mai mult un comportament frumos si o gandire buna. Skulpt Chisel poate fi aparatul preferat al pasionatilor de fitness!

Felul in care aratam, ne imbracam sau ne comportam ne influenteaza in viata de zi cu zi si ii influenteaza si pe cei din jurul nostru. Un corp cat mai bine sculptat va fi intotdeauna mai apreciat si mai laudat. Pentru asta, trebuie sa petreci multe ore in sala de fitness si sa faci compromisuri de ordin gastronomic.

Odata ce ai reusit sa ai un corp brazdat de muschi, trebuie sa ai si Skulpt Chisel! Acest dispozitiv este capabil sa iti masoare masa musculara si grasimea din corp intr-un mod cat se poate de ingenios. Acesta va ofera un feedback detaliat cu privire la cantitatea musculara si poate masura pana la 24 de grupe de muschi.

Dispozitivul este destul de usor de manevrat. Trebuie doar sa selectezi partile corpului unde vrei sa se masoare masa musculara, sa pulverizezi apa peste senzorii special creati, sa plasezi aparatul pe zona cu pricina iar rezultatele le poti accesa cu ajutorul unui smartphone sau unui smartwatch.

https://youtu.be/XlnH294kdQY

Aparatul iti masoara cantitatea de grasime din corp cu o foarte mare precizie si te ajuta sa vezi unde trebuie sa mai lucrezi pentru a avea un corp de invidiat. De asemenea, dispozitivul iti da posibilitatea sa vizualizezi o „harta” a partilor corpului tau unde mai ai de lucrat.

„Cu precizia informatiilor despre calitatea muschilor, pot sa imi personalizez si sa imi intensific antrenamentul pentru a-l face mult mai eficient pentru corpul meu. Skulpt, cu siguranta, ma mentine motivata si plina de energie.”, a precizat un utilizator.

Skulpt Chisel iti ofera cantitatea de informatii necesara pentru a-ti putea optimiza rutina de antrenament. Dispozitivul este compatibil cu iOS si Android iar bateria are o durata de viata de pana la 4 saptamani. Aparatul este portabil si este mai mic decat un iPhone. Pretul acestuia este de aproximativ 80 de dolari.

[SKULPT CHISEL]
Tags

Related Articles

Back to top button
Close
Close