GamingPC&ConsolesTech&IT

Skull and Bones se schimbă

Dar încă nu este anulat

Dacă mai țineți cumva minte, acum câțiva ani a fost anunțat Skull and Bones. Era un joc prin care Ubisoft încerca să ofere publicului experiența de navigat din Black Flag, dar în mutliplayer, cu PvP. De când a fost anunțat s-a cam așternut liniștea peste acest joc. Iar liniștea a persistat și în cadrul ultimei conferințe a companiei.

Dar acum avem parte de ceva informații noi. Nu informații direct de la Ubisoft, ci indirecte, care au început să zburde prin presă. În loc să fie un joc orientat pe PvP, Skull and Bones se va reorienta mai mult pe a fi un joc de tipul „live service”. Unul cu o tentă cooperativă mai mare, într-o lume persistentă, ce va spune o poveste continuă pe măsură ce primește conținut, dar una ce va fi influențată de acțiunile jucătorilor.

Această parte chiar nu sună sub nici o formă rău, fiind în istoria MMO-urilor multe situații în care acțiunile jucătorilor ar fi trebuit să devină o parte din poveste, dar care au fost ignorate din moment ce ar fi necesitat modificarea fundamentală a câtorva expansion-uri. Elite Dangerous a mai făcut lucruri similare cu povestea sa de când au început să se ivească Thargoizii.

Nu au fost anunțate detalii suplimentare despre joc. Momentan, Skull and Bones pare că va fi lansat prin anul 2021, în cazul în care nu va fi anulat până atunci

[Video Games Chronicle]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button